Cartwright og Butler

Køb denne
  • 45,00 kr

Vælg mellem:

Sour Apples: Dobbelt-op på smag! Med et skarpt syrligt ydre og sødt og venligt indre. Og masser af smag af friske æbler.

Salty caramel fudge: En lækker karamel-fudge, der både smuldrer og cremer på den helt rigtige måde. Den er lavet blandt andet med kondenseret mælk og smør, som gør den ekstra intens og giver flere lag af sødme. Karamel-fudgen er uden kunstige tilsætningsstoffer og smagsgivere, men er tilsat havsalt for at balancere smagen og give den fede sødme modspil.

Rhubarb: Fine bolcher inspireret af den klassiske engelske dessert med rabarber og custard - en vaniljecreme på frisk fløde. Bolcherne indkapsler perfekt kombinationen og kontrasten i den sursøde rabarber og den søde, fede vaniljecreme.

Sherbet Pips: Små sukkersøde, pastelfarvede perler med et knasende ydre og et blødt indre af frugtsorbet. En klassisk engelsk pastil.

Imperial Mints: Imperial Mints er for mange den eneste rigtige mint. Med et smuldrende hjerte smagt til med skarp og frisk peppermynteolie omgivet af sprød og blank sukker-coating. Friskhed i en mundfuld.

BelgianChocolate fudge: Klassisk engelsk fudge med den helt rette cremede og samtidigt let smuldrende konsistens. Smagt til med ægte belgisk chokolade, der giver kakaodybde og bittert modspil til den søde karamel-fudge.