Chaplon Te

Køb denne
  • fra 69,00 kr

Bjerg Te er en blanding af grøn Ceylon te, sort Pekoe og blomster. Teen er blandet med tørrede blomster og olier med eksotisk smag. Dufter af blomster og har en dejlig frisk, blød smag.

Breakfast Tea er en blanding af sort Pekoe, som er en kraftig sort te - samt hvid te. Pekoe er en meget fin topskudskvalitet. En robust te, der fint kan gøres mere let og mild ved at man tilsætter mælk, honning og/eller sukker.

Fuldmåne er en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. Fuldmåne er en grøn te med en smuk gylden farve og en frisk, let smag af citrus og lakrids, samt en lang naturlig sød efterklang. Den passer til højtidens kølige, klare aftener. Teen kan nydes både kold og varm

Kvæde te er sammensat af grøn og hvid te, rosenblade, æblestykker og tilsat kvædeolie. Kvæde er en lille æbleformet frugt som egentligt stammer fra Persien, men som i den grad er blevet vel modtaget i Skandinavien. Ikke mindst blandt te-folk med hang til smagstilsat te. En velkendt og populær ”skandinavisk” klassiker.

Økologiske Jasmine Pearls er en hvid te, som er tørret ved lav varme og har trukket smag af friske jasminblomster under nattehimlen. Håndrullede små perler af te med en fortryllende duft og smag af friske jasminblomster. Den økologiske hvide Silvery Jasmin Pearls Superior, Quality AAA, er uden tvivl den bedste jasmin perle, der findes.

Jule Teen er en skøn blanding af sort og hvid Ceylon Pekoe og julens lune krydderier. Teen og krydderierne er blandet for at skabe den perfekte julestemning. Både den den sorte og hvide te er en ekstra fin srilankansk pekoe, som er en topskudkvalitet.

Lima te er baseret på grøn og hvid te. De bløde teer er blandet med kornblomst, æblestykker, pebermynte, citrongræs og naturlige olier. Inspirationen til denne te kommer fra Perus bjerge. Smagen er ren, fin, frisk og let sødlig. Duften er blomsteragtig.

Mumbai Te. Indiens små madmarkeder er kendt for alle deres farverige krydderier. Disse madmarkeder har givet inspiration til denne te. Sort og hvid te, ingefær, citronskal, pebermynte, appelsinskal og olier med krydret smag – giver tilsammen en spændende te med en frisk og blød smag.

Tivoli Te. Friske røde jordbær er indbegrebet af dansk sommer - ligesom en tur i Tivoli er. Denne te er sammensat af hvid og grøn te, fra nøje udvalgte plantager på Sri Lanka. Jordbær og olier gør denne skønne te rund og frisk i smagen. Tivoli smager helt enkelt som en dansk sommerdag.

Mynte Te. Mynte te er en blanding af sort og grøn te og mynte. En frisk te der er perfekt på varme dage. Kan med fordel sødes med rørsukker og iltes ved servering. Du ilter teen ved at holde kanden ca. 40 cm over glasset og hælde i en tynd stråle. En rigtig god blanding, der også smager fantastisk som iste.

Blodmånete. Måneformørkelse finder altid sted ved fuldmåne. Når månen dækkes af jordens skygge opstår den flotte Blodmåne. Chaplon Blodmåne te er en søsterte til Chaplon Fuldmåne te og er en grøn ceylon te kombineret med lakridsrod, fennikel, anis og lemongræs, som sammen med de flotte røde gojibær og fine røde chiliflager har inspireret til navnet på teen. Teen er sød, frisk og med en vidunderlig smag af lakrids og med en behagelig varme fra chili.