Trust

Køb denne
  • 100,00 kr

Flotte dåser med økologisk te.

Vælg mellem:

Elders are always right: Flot grøn te hvor jordbær er centrum i smagen, men med friske noter af orange. Tager tankerne tilbage til bestemors have med pluk af hyldeblomster og jordbærrov.

Life is Sweet and Spicy: Få vækket alle sanser med denne skønne urte te. Med sødme fra kakao og lakridsrod, der afsluttes af en krydret og pirrende smag fra ingefær og chili.

This ginger will rock you: Ingefær er blevet en fast ingrediens i danskernes mad og drikkevaner. I denne friske grønne te går ingefær og citrus hånd i hånd, hvilket giver en let krydret og læskende te.

Mint is a cool experience: Oplev mynte, citrus og lakrids i en forfriskende synergi, i denne moderne urte te.

Tilføj til favorit

Your Pillow And Blanket: En smuk sort te med en rund og fyldig smag af citrus. Kryb ned under tæppet og nyd denne klassiske Earl Grey te, der aldrig går af mode.

Root of Anis: Denne sorte te har et mørkt og intenst lakridsudtryk fra anis og en dejlig sødme og fylde fra lakridsroden.

Heart and Soul of Christmas: Denne skønne julete, skaber med sine varme krydderier, sødme og farvespil, hyggelige og lyse stunder i en kold og mørk tid. Nyd teen i selskab med dine kære, og lad op i julens travle tid. That´s the Heart & Soul of Christmas.